vasárnap, május 07, 2006

Itt a nap vége

és még semmi. Végülis nem baj, de jó lett volna, ha ma születnek a kicsik. De hát a természetnek rendje van, nem lehet megerőszakolni csak azért , mert nekünk kényelmesebb.
Nyuszó fekszik az oldalkáján és néz. Szerintem tele a hócsukája elég becsületesen. Kis hordócska:-)
Kíváncsi vagyok a kicsikre. A tavalyi G-team ezüst cicái ismétlődnek-e meg kombinációban vagy valami extra színű is születik? Bár végülis Juppi is ezüst, Nyuszó is, de hát az ősök még okozhatnak meglepit:-) Mint tudjuk: a genetika útjai kifürkészhetetlenek:))
A másik kismama, Topaze totál nyugis. Tévénézés közben jön, felfekszik a mellkasomra és dorombol ezerrel. Méghogy a Maine Coon-ok nem ölbenmacskák:-)))
Szerdán Topaze lezúgott a könyvespolcról. Terhesen. Csak úgy magától meg pár tucat könyvvel maga mögött. Az ütő megállt bennem, de el kell ismernem, várható volt: Topaze kismamának is meglehetősen aktív és eszméletlen önfejű.Totál szívinfarktus meg őrület, magam okolása. Doki mondta, hogy ne másnap, azaz csütörtökön menjünk, hanem pénteken, akkor többet tudunk a kicsikről az UH segítségével.
Addig a gyomorgörcs. Bár nem sokáig, mert azért a józan ész előbb-utóbb felül kerekedik az ijedtségen:-) S pénteken a bizonyosság: négy kicsi dobogó szív és aktív társadalmi közélet Topaze pocijában:-)
De most még mindig várunk.....
Csendesek a hajnalok????

Nincsenek megjegyzések: