kedd, szeptember 30, 2014

Kiállítás, de nem macska:-)

Nem macskás bejegyzés, ámde mégis kötődik a macskákhoz. A végén, kiderül majd, miért.:-)
Szeptember 26-án Nagyatádon jártam, egy turisztikai központ átadásán. Ez önmagában véve még lehetett volna munka is (időnként szoktam cikket írni a honvedelem.hu oldalra), de elsősorban most nem az volt. Nagyatádon egy fotópályázat ("A természet értékei" volt a címe) díjkiosztójára és a fotópályázatra érkezett képekből alkotott kiállítás megnyitójára került sor. Ide voltam hivatalos:-) Mert az egyik képemet alkalmasnak és méltónak találta a fotósokból álló zsűri, hogy kiállítsa. 
A helyén kezelem a dolgokat persze, de azért roppant, mi több eszement jó érzés, ha az ember a nevével fémjelzett képet a falon látja egy kiállításon:-)  Jó, ez egy amatőr fotókiállítás volt és nem osztogattak "csak" emléklapokat, de nagyon megadták a  módját. Az ember úgy érezte, tényleg letett valamit az asztalra. A polgármester adta át az elismeréseket a nyertes fotósoknak, volt fogadás meg sajtó, szóval remek volt. Persze, ismerem a korlátaimat (nincs szuper gépem, soha nem is lesz, hacsak nem lesz egyszer annyi pénzem, hogy megengedhessem magamnak), de imádok fotózni a magam módján és örömére. 
És hogy miért macskás mégis a bejegyzés? Mert a macskáknak, macskás fórumoknak köszönhetően sok-sok kedves embert ismertem meg az évek során. Van, aki idővel elkopott mellőlem, ahogyan én is mellőle - ez így természetes. De van néhány ember, akivel kitartottunk egymás mellett, talán mert valami megmagyarázhatatlan okból dolgunk volt és van egymással. Rácz Tünde is ilyen. Együtt jártuk a Caminot és koptatjuk a kék túra ösvényeit (és még mindig beszélő viszonyban vagyunk:-) Szóval Tünde rugdosott és segített, hogy jelentkezzem a pályázatra. Egy aprócska semmiségnek tűnhet ez a kiállítás sokaknak, de nekem számít, sokat számít. Jó érzés. 


 

2 megjegyzés:

Benjamin a Vörösmacska írta...

Persze, hogy jó érzés! Az lenne baj nem így éreznéd.
Félvakon olvasgatom a bejegyzéseket és meg kell állapítanom, hogy semmit sem romlott az értékük. Átjönnek az érzések és hatnak.

Gratulálok a fotókhoz is és a bejegyzésekhez is.

szuszmok írta...

Köszönöm szépen! Azt írom csak, amit érzek....