hétfő, december 22, 2008

Ez meg az:-)

Ma vezettem: egyedül, teljesen egyedül, senki nem ült a kocsiban rajtam kívül. Az oktató annyira megbízott bennem, hogy azt mondta, ő most cigizik és én meg vezessek. Fantasztikus élmény volt! De leginkább a bizalma bennem - ez hatott meg nagyon.
Egyébként ma voltunk Flamy-vel és Elishaval oltáson, mindketten Purevaxot kaptak. Remekül viselték és persze sok-sok simit kaptak. Mindig hízik a májam, mikor látom, mennyire jól viselkednek a mókok, nem idegbetegek, jól szocializáltak, nem harapják szét az embert, szépen dorombolnak és bújnak a vadidegen emberekhez is. Topaze-t is elvittük a dokihoz: neki valamiféle bakteriális bőrfertőzése van. Doki szépen kitisztította a sebet, adott rá kenőcsöt meg gyögyit. Ha nem múlik 10 napon belül, akkor küldünk mintát a laborba.
Dokira várva találkoztunk a rendelőben egy házaspárral, akik két sziámi cicát vesztettek el nagyon záros határidőn belül, s most Maine Coont szeretnének. Kérték, ajánljunk valakit, de elvől nem teszem. Több ok miatt sem. Az egyik az, hogy továbbra sincs jó véleményem a magyar tenysztői társadalomról, másrészt, mikor ajánlottunk tenyészetet, még annyi visszajelzést sem kaptunk sem az ajánlatot kérőtől, sem az ajánlott tenyészettől, hogy "kösz". Kicsit már belefáradtam az ilyen irányú karitatívságba.
Nemsokára itt van Karácsony. Most valahogy - a korábbi évektől eltérően - ünnepi hangulatom kezd lenni. Szépen suvickolok, díszítegetek ezt-azt, kreatívkodom. Lehet, öregszem?:-))

Nincsenek megjegyzések: