csütörtök, május 21, 2009

Vásárlás

Ma egy kicsit nosztalgiáztam. Elmentünk mászófát venni ahhoz a készítőhöz, akitől már többször vettünk mászófát a kiállításokon anno. Azt szeretem, hogy mindig lehet alkudni, csak jó humorral kell megközelíteni. Most is ez történt. Emlékeztettem, hogy hány, de hány mászófát vettünk nála, hány embernek ajánlottam és hányan mentek már hozzá hosszú tömött sorokban. Kaptam kedvezményt természetesen. Aztán megmutatta azt a mászófa-komplexumot is, amit egy még aktív tenyésztő számára készít. Nem tagadom, elárasztottak az emlékek, a kiállítások, a hangulat és mindaz, ami ezzel jár. Ezzel együtt persze sohasem kezdeném újra, mármint a döntés, amit meghoztam, szükséges és helyes volt.
Szóval lesz új mászófájuk a macsekoknak, persze olyan, mint a másik, a hálószobai, de azt már nagyon elkoptatták, így arról lekerüla tépett szövet meg a darabokra szaggatott kötél és lesz belőle virágtartó a fűszernövényeimnek:-)
Aztán vettünk még Bezo-pet pasztát, mert Juppi sokat hány mostanság, ha nem múlik, akkor megyünk a dokihoz és a végére járunk a dolognak. A három kinti mók is kapott valamit: Cestal-Cat tablettákat féreghajtásilag. Azerintem nem lesz nagy üdvrivalgás, mikor beadjuk nekik
Ja, és a Mucha-kiállításon vásárolt képemnek is lesz kerete, csodaszép lesz és a jövő hét végén lesz kész!:-)

Nincsenek megjegyzések: