szombat, február 12, 2011

Egy tavaszias szombaton

Ma voltunk Manócskával vérvételen. Tavaly augusztusban, mikor kiderült, hogy veseelégtelensége van, a doki azt mondta, hogy maximum egy éve van hátra. Ezt már akkor sem akartam elfogadni és most meg pláne nem. Kéthavonta járunk vele vérvételre, a mostani eredmény a jövő hét elején lesz meg. Tudom, hiszem és érzem is, hogy javulnak az eredményei - mert így kell lennie! A doki mondta ma, hogy a veseelégtelenséggel együtt jár a vérszegénység is, így gyorsan elvégzett egy tesztet, de szerencsére az értékek a referenciaérték-sávon belül maradtak. Nem sokkal, de akkor is ott voltak. Doki nem igazán hisz abban, amiben én, de nem baj: teljesen természetes, hogy ő a racionalitás elkötelezett híve, ennek ellenére azonban megígérte, hogy ha Manó eredmlnyei tartósan javulnak, ír egy cikket róla:-))
Romyka fülét ma kitisztította megint, nem kell visszamennünk, de csepegtetnük azért kell pár napi, egyébként Romy cicakutya jól van.:-)
Juppi rozmártojás gyűri keményen a fogyókúrát: ma reggel hozzámbújva aludt, tegnap jót játszott és mozgott egy csomót. biztos vagyok benne, hogy attól a pár dekától, amit fogyott, már sokkal jobban érzi magát!:-) De még csak hat napja, hogy elkötelezett híve a reformkonyhának, meglátjuk, mi lesz később!

Nincsenek megjegyzések: