péntek, február 24, 2012

Nemsokára itt a tavasz:-)

Megvagyunk, jól vagyunk, legalábbis úgy tűnik.:-) A Maine Coonok élik benti életüket, a macskaszőrösen kényelmes mindennapokat szunyálással, kaja előtti és utáni sziesztával, fotelban történő lazulással, az "aludjunk a kisgazda párnáján" project kiteljesedését szolgáló törekvések tökéletesítésével, vizesnózi puszik és pofadörzsölések a gazdi arcához gyakorlati kivitelezési dömpingjével.:-) A kijárós házi macsekok (hah, mennyire hihetetlen, hogy Cimi és Cice nemsokára 11 évesek lesznek!) is jól vannak: miután Cice úgy döntött, hogy a minusz húsz-huszonöt fokban mégiscsak inkább a jó meleg konyhát választja, napjaik nagy része a meditálásba hajló szemlélődéssel és alvással telik. Vagy éppen azzal, hogy a konyhában rekedt három belga juhász fülét mancsolják vagy hozzájuk törleszkedve dorombolnak:-)
Le is kopogom gyorsan, hogy a tavalyi év tragédia-sorozata szünetel vagy jobb esetben végetért: mindenki jól van, megvan, telnek a napok a maguk módján. Jó lenne, ha így is maradna ez még sokáig!:-)

2 megjegyzés:

Vaci írta...

Sok ilyen "hétköznapi" bejegyzést kívánok! Olyan jó, hogy vizes nózi puszikról és meditálásokról szólnak a hírek :-)
Bár néhány csínytevés azért még belefér :-) :-)

szuszmok írta...

Igen, én is jobban szeretem a hétköznapi bejegyzéseket. Bár meg kell tartanom egy ígéretemet: sok kép sok macskával a blogban. Dolgozom az ügyön:-)