szerda, február 29, 2012

Szuszmók

Ha már blog, akkor bemutatom a macsekjaimat. Ha valaki még nem ismerné őket!:-) Szuszmók, hivatalos nevén W. Pr. Bakróházi Mirr-Murr Szuszmók of Heartbreaker. Mielőtt valaki találgatásokba bocsátkozna, a W. Pr. a világbajnoki titulust hivatott jelképezni, azt is ivartalanított kategóriában.
Szuszmók 1998. június 12-én született, nem egy elit tenyészetben, de talán sorsszerű volt a hozzánk kerülése. Ő volt, testvérével Szipával együtt az első macskánk, akiket kedvencnek vettünk, velük mentünk el életünk első macskakiállítására, rajtuk és általuk kezdtem a macskákat megtanulni (ez a folyamat azóta is zajlik:-), ő lett az első macskás siker (Magyarország első Maine Coonja, aki a hagyományos rendszerben elérte a világbajnoki címet) számomra, de igazából ő az én nagy kékségem. a testvére már két éve a szivárványhíd túloldaláról vigyáz rá meg az egész Heartbreaker-klánra, de Szuszmók - szerencsére - a 14. évét taposva is kiváló egészségnek örvendés őrzi nem mindennapi egyéniségének személyes varázsát:-)
Ha éppen olyan kedve van, akkor előadja a plüss kölyökmacska bújásos-dorombolásos scenarióját, ha meg fronthatás van, akkor egy erőteljes fújással, netán mancs-csapással figyelmezteti azt, aki átlépte aurája határvonalait. Élő bizonyítéka annak, hogy kék macskák igenis vannak:-) Estelente a fotel tetejére telepszik és édesen dugja a pofiját és dorombolva jelölgeti az arcomat, de lefekvéskor is párnám helyett párnám:-) Magányos harcos, nem része a csapatnak, hanem inkább párhuzamosan működik a többiekkel, akik mindannyian nagyon tisztelik, bár ő sohasem tört a vezéri pozícióra. Azonban van tekintélye, elég egy nézés és már mindenki (a kétlábúakat is beleértve) tudja a dolgát.:-)
Szuszmók - az Szuszmók. mindig is az első és pótolhatatlan marad, bármi is történjen.

2 megjegyzés:

Vaci írta...

Gyönyörű ez a kép, olyan kiscicás, nem a szigorú tekintetű nagyúr :-)

szuszmok írta...

Igen, a kiscicás az egyénisége és személyisége egyik jellemzője. Plüss kiscica:-)