szerda, szeptember 13, 2006

Ez meg az

Hétközepe van, nemsokára itt a péntek!:-) Hétfőn megvolt Milton varratszedése: bódítás nélkül, profi módon történt, bár veszélyes helyen volt a seb, közvetlenül a szeme mellett. Anno kis hijja volt, hogy nem sérült a szeme. Ezt is megúsztuk:-) Imádom ezt a kutyát a maga optimista delfinpofájával és szertelen bohókásságával meg a maga 48 kilojával:-) Maga sincs tisztában azzal, mekkora nagy maci, még mindig ovisnak képzeli magát. Teljesen más karakter, mint Romy, aki alázatosabb, gazdikívánság-teljesítőbb, meghunyászkodóbb, látszatra legalábbis, de ő a főnök. Remekül kiegészítik egymást.
Ma reggel a két kutya együttes erővel beszorította a szomszéd egyik cicáját egy sarokba, szegénykém nagyon félt. Ha nem két ilyen galamblelkű kutyáról van szó, már régen meghalt volna, de ők csak ugattak. A cica félszemére vak, mert hiába mondtuk a gazdájának, hogy kezeltetnie kelleme a problémát, füle botját sem mozdította. Régi beidegződés: a macska fogyóeszköz, bár azért kap rendesen enni és nem bántják, de ennyi. Sajnos, lassan a saját macsekjaink és kutyáink ellátását sem bírjuk, így - bármennyire is szomorú - nem tudjuk plussz állatkák tartós kezelését bevállalni. Sajnos. Cica kapott simit, dorombolt, majd Xxel szépen visszarakta a szomszéd kertjébe a két másik társához. Hiába mondják, hogy nem zavarja a cicát, hogy csak egy szemére lát, szerintünk igen, hiszen így nem lehet tökéletes a térlátása sem, nem tudja kiszámolni a távolságokat, nem tudja felmérni a terepet és a veszélyeket.
Jackpot szombaton délután kerül új gazdihoz. Egy újabb J, aki elhagyja a családi fészket. Jeremy marad már csak, neki szeretnék megfelelő gazdit találni, de nem túl könnyű azért...
Ma regisztráltatom az L-kicsiket a TICA-nál. Sokan panaszkodnak a szervezet lassúságára, bénaságára, nem tudom, velem mindig is korrektek voltak, gyorsan teljesítik, amit kérek tőlük, igaz én is korrekt hangon kommunikálok velük.
Ma véradásra megyek. Remélem, túlélem......

Nincsenek megjegyzések: