csütörtök, január 25, 2007

Újra a fedélezeten:-)

Nyomás alatt levés fennforgása okán újra írok. Többen kifogásolták, szememre vetették és kérdezték, miért nem? Nem volt mentség, hogy tulképpen nem történt semmi extra a házunk táján.:-) Így nem volt más választásom, mint cselekedni.
Szóval, volt egy Van Gogh-kiállítással egybekötött fanyűvős topiktalink, ahol remekül éreztem magam, ami nem meglepő, mert nagyon szeretem ezt/azt a közösséget a maga sokszínűségével és mégis összetartó voltával. Egy-egy ilyen nap után az ember elfelejti búját-baját, nem gondol a rosszra, s ez jó, nagyon jó. Aztán meg vettem egy macskás nyakláncot, ami jó döntés volt, mert egyrészt a topik "totemállata" a macska, másrészt eléggé arany-hatása van, harmadrészt nem macskásoknak is tetszett:-) Az unokákról is folymatosan jönnek-mennek a hírek, fényképek - ami megint csak megnyugvással tölt el. Valahogy tele vagyok energiával, s ez igazán remek érzés!:-))))
Hétvégén viszont Szipukát elvisszük oltásra, nagygenerálra és lehet, hogy Flamy-t is, mert eléggé filces a bundája (gonosz gazda, oh!). Remélem, jól fogják tűrni a strapát.

1 megjegyzés:

meoindil írta...

Szia, Szuszmók!

Jó megint olvasni a cicacsapatodról!