szerda, január 17, 2007

Vegyes

Álmos vagyok. És éhes. Ez a szolidaritásból vállalt négynapos diéta sok fegyelmet kíván (sohasem gondoltam volna, hogy két deci paradicsomlé elég a boldogsághoz:-))), de túlélhető. A reggeli kávézások hiányoznak Cimivel az ölemben, Romy és Milton kutyákkal az oldalamon, amikor úgy érzem, két kéz elég kevés a kávézáshoz, a két kutya és egy macsek szimultán simizésére, de már csak két nap és újra kvzhatok rendes időben!:-)
Tegnap is látam egy érdekes filmet, ami kicsit hollywood-i eszközökkel bár, de érdekes kérdéseket boncolgatott. Mindezt persze Topaze-zal a nyakamban, mert hogy mostanában újra visszaszokott hozzám és előszeretettel üldögél a vállamon tévézés közben és megy a doromb:-) Teljesen át tud szellemülni, szinte transzba esik. Tőle jobban csak Pearly tud mélydorombolni, ilyenkor tiszta szerelem úszkál a levegőben:-)
Jön a hideg egyébiránt: kinti hármak eszméletlen sok szárazkaját betermeltek, valamint kérés nélkül jönnek be a konyhába, ha hazaérünk. Kutyák is gyűjtögetik az energiát. Lehet, hogy mégsem marad ki a tél?

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Békés, szép téli esték és reggelek:-))) Macskák és kutyák társaságában még szebb:-))) Nem is hiányzik semmi azokban a percekben.