kedd, október 18, 2011

Ezoterikus kirándulás

Tegnap elmentem egy karmakutatással is foglalkozó szakemberhez, akinek - micsoda meglepetés - vannak macsekjai és kutyája is. Megkérdeztem tőle, mi lehet az oka az elmúlt időszakban engem ért veszteségek sorának. elmagyarázta, tulajdonképpen megerősítette, amit már más szakember is mondott nekem nem is olyan régen. Ide most nem írom ezt le, mert nem szeretném, hogy visszaéljenek vele, de bárkinek elmesélem személyesen. Aki fogékony az ezoterikus dolgokra, annak nagyon is evidensnek tűnik a magyarázat, aki pedig nem, azt meg úgysem érdekli.
Fontos dolog: sohasem szabad elfelejtenünk, hogy mennyire felelősségteljes dolog igazán szoros szimbiózisban élni társállatainkkal, nem is gondolnánk, mennyire!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Örülök, hogy ráleltem erre a blogra. Két nap alatt végig olvastam.
Nagy régi cicás vagyok én is. Az előző házimacskámat, tavaly februárban kellett elaltattatnom nagyon betegen. Ő akkor 17,5 éves volt. Most pedig, van egy másfél éves 70%-ban main coon kisfiúm. Nagyon boldog vagyok vele. Nagyon szép is. Minden cicám csakis lakásban élt.
Sajnálom, hogy hírtelen ennyi, kedves, szeretett állatkádtól kellett megválni. Nagy űrt tudnak maguk után hagyni.
A meglévő cicáidról szívesen olvasnék és néznék fotókat is.
Legyenek bár kintiek vagy bentiek.
állatbaráti üdvözlettel: Bóbita gazdája

szuszmok írta...

Szia, kedves Bóbita gazdi!
Köszönöm kedves szavaidat és nagyon sajnálom a cicádat, aki már a szivárványhíd túloldalán dorombol. Nagyon szép kort ért meg, fantasztikus! Az új macsekodhoz sok boldogságot és együtt megélt szép élményeket kívánok!
Köszönöm a biztatást, de tudod, nem mindig van ihlet. A szomorú dolgok és tragédiák jobban sarkallják az embert arra, hogy kiírja magából a fájdalmakat. Viszont szívesen látlak a topikomban, a blog linkjei között megtalálod, hol tudsz beleolvasni a topikba. Ott sok-sok képet láthatsz a macsekjaimról és sok más kedves barátom, ismerősöm macsekjairól is.
Köszönöm, hogy elolvastad a blogot és vigyázz nagyon a macsekodra!
Szuszmok