csütörtök, november 16, 2006

Világos rózsaszín...

Köd van és tavaszi idő, fogytam három és fél kilót, a számítógépünk és netünk még mindig nincs otthon, Lion maci hízott egy csomót, macsekok újra kedvet kaptak a Royal Canin tápjaihoz (éppen Sensible-t ropogtatnak otthon nagy eséllyel), délelőtt meg kell csinálnom egy átfogó komplex jelentést, nem műxik az Index fórum része, nemsokára hétvége, tegnap éjjel odaégett kicsit a sült csirkecomb a sütőben, már egy hetes a belga praliné kupacunk (egy kolléga hozta megrendelésre nekem Brüsszelből - máskor már egy darab nem lenne, most szépen kitart már egy hete), nem rossz a kedvem, vettem három újabb csoda nyakéket, nemsokára topiktali, ma írok egy ejnye-bejnye-levelet a Cicc-magazinnak, hogy nem kéne az engedélyem nélkül a honlapomról lenyúlni az etalon Maine Coon Jack két képét is egy szibériai macska ismertetőhöz (minősíti a cikk íróját és az újság színvonalát is - kritikán aluli mindkettő), forró a teám még mindig, enyhül a tüdőgyulladás-gyanúm, jövő héten tán eljöhetek egy teljes nap szabira - vegyes a kép.:-) De alapjában véve nem szürke és nem sötét.
Indy rendszeresen bújik hozzám elalvás előtt, bekucorodik az ölembe, átöleli a nyakamat, miközben az apja, Juppi az oldalamon dagaszt átszellemülten. Admiral minden este tévét néz az ölemből, alig bírom el a sokkilóját. Andy-nek az égadta világon semmi baja. Kell ennél több?:-))

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

igen, kezeltesd magad

Névtelen írta...

Ugyan semmit nem von le a dilettantizmusból ("cikkíró", "szaklap"), de talán pontosítania kellene a hirdetését a Szibériai lapon (Starlap), mert néhány laikust megtéveszthet a lap közepén a hirdetése. (Gondolom, onnan vették a "bátorságot") Nem is értem, hogy fogadhatta el a lap szerkesztője feliratozás nélkül azt a hirdetést.
Üdv.
Katica