hétfő, június 25, 2007

Oltások előtt

Jó kis hétnek ígérkezik ez a mai is. Hétközepe csupa vidéki elfoglaltság munkailag, rendezvény rendezvény hátán, aztán meg a debreceni tipoktali!:-) De hát úgy szép az élet, ha zajlik!
Macsekilag ma várható egy nagy oltás-adag: mintegy 10 macsek kapja meg a kombinált meg a leukózis elleni oltását. Anyagi csőd, de hát ez van. A kihívás inkább az, hogy lehet bent tartani a doki érkezéséig a három kinti mókot, akikre vár egy-egy szimpatikus kombinált oltás. Mert, hogy az egy dolog, hogy a doki igyekszik kijöni hozzánk a rendelés után (ha csak nem jön közbe pár sürgős ló-eset), de a rendelés hétkor fejeződik be, hivatalosan, de ez csak nagyon ritkán jelenti a véget a számára. Volt már, mikor este fél 11 magasában ért hozzánk.....Szóval addig bent taratani a kinti hármakat - no, az nem semmi!:-)
A dolgot még az is nehezíti, hogy Pearly-re is vár egy oltás, tehát szépen le kell hozni a dolgozóból a hordozóban, amit az tesz kissé akadályversenyszerűvé, hogya királylány gondolatolvasó: azonnal tudja, hogy azért megyek fel, hogy betegyem a szállítóba, s olyankor ő szépen elbújik valami olyan helyre, ahonnan csak lakberendezés árán lehet előszedni. Lent meg persze vár a doki.
10 macsekkal azonban mégsem állíthatunk be a rendelőbe, be sem férnének a szálíltók a kocsiba. Így marad az otthoni megoldás, némi izgalommal.

Nincsenek megjegyzések: