hétfő, október 08, 2007

Andy cica sztársága

Voltunk Andy cicával kontrollon. Korábban sokat sírt pisiléskor és elvittük az orvoshoz. Vesehomokot talált nála, ezért kapott szurikat, gyógyikát és spéci tápot kellett ennie. Most csekkoltattuk: van még homokja, de nagyon minimális. Egy darabig még kapnia kell a tápot, de nem vészes a helyzet! Az egyedüli gond ilyenkor mindig, hogy szeparálni kell őkelmét, ami megoldható lenne helyileg, de szegénykém jól elunja magát egyedül a hálószobában. Mindenestre valamit valamiért.
Három asszisztens és két doki meg egy ügyfé gazdija simizte Andy-t egyszerre a vizsgáló asztalon: az óriás macsek csak ült, szépsége teljes tudatában és tűrt. A karomvágást mondjuk nem tűrte ilyeen jól, de túlestünk rajta. Ahogyan Indy és mamija, Topaze is, mert hogy ők meg oltást kaptak, karomvágással megspékelve.
Más: most már az Isten sem ment meg attól elvileg, hogy egy minisztériumi osztály vezető helyettese legyek:))) Még ha csak fél évig, akkor is!:-) Szép, de roppant nehéz dőszak lesz ez, bár tulajdonképpen szeretem a munkámat és a kollégák is kedvelnek, úgy érzem.

Nincsenek megjegyzések: