vasárnap, október 21, 2007

Pihenőnap

Végre egy kis pihenés! el sem hiszem! jó, meg kéne írni a Gondoskodás-cikket az újságba, mindig az utolós pillanatban alkotom meg, a legjobb múzsa a lapzárta:-) Készülni kéne a november eleji párizsi útra, nem beszélve a november közepi brüsszeli hétvégéről, de hát valahogy sem kedvem, sem energiám hozzá. Bátraké a szerencse meg az élethez szerencse kell:-) hátha most is bejön!
Cirmákokkal minden rendben, kintiek, bentiek jól vannak. Élvezik, hogy együtt tévézünk meg, hogy hosszas simi van. Akárki akármit mond is, igenis nagyon magas a macsekok érzelmi kvótája-:))
Romy kutyával viszont valami nincs rendben. Elmentünk a dokihoz, de nem a mi dokink volt, így csak egy bűzmirígy kinyomáson estünk túl meg megállapítódott, hogy a hüvelye körül van valami, aminek nem kéne ott lennie....szóval, visszamegyünk a megszokott dokinkhoz. Ennek ellenére remélem, semmi baj! Gyanítom, lehet, hogy felfázás van a dolog hátterében.
Három macsek oltásával úgyis adósok vagyunk, valahogy elmaradtak. Meg aztán Szipuka száját sem ártana lecsekkolni, az ördög sohasem alszik.

Nincsenek megjegyzések: