szerda, november 19, 2014

Csakazértis-fázisban

Telnek a napok. Most a "csakazértis"-fázisban vagyunk. Aki nem hisz az alternatív gyógyászatban és ódzkodik minden ezoterikus, spirituális vagy nemes egyszerűséggel általa baromságnak, humbugnak nevezett dologtól, kérem, ne is olvassa tovább sem a bejegyzést, sem a blogot. Vagy ha mégis, gondolkodjon el azon, vajon ő mit tenne....
Szóval végeztem agykontrollt, ultra-agykontrollt is, ahogyan Gyula is elvégezte az alap-agykontroll tanfolyamot. Volt, mikor bejött a programozás (aki ismer, annak már meséltem ezeket az eseteket), olyannyira, hogy   ha kételkedtem is volna, meggyőzött volna azonnal az elért eredmény. Végeztem I. és II. szintű prána nadi tanfolyamot is, voltak jó eredményeim ezen a téren is. Régen nem vetettem be ezeket a technikákat, de most mindenképpen meg kellett és kell tenni. Annál is inkább, mert nagyon sok ember teszi ugyanezt Iris-ért, számomra teljesen ismeretlenek, de segíteni akarnak. És azt gondolom, ennyi pozitív energia csodát tehet. Ha hiszünk benne, hogy megtörténhet a csoda. Ami az önzetlen segítség nyújtáson túl meglepett, hogy van egy teljesen ismeretlen ember, aki felajánlotta, hogy ingyen kezeli energetikailag Irist, ha hetente egyszer elvisszük hozzá.Hihetetlen, hogy ennyi ember egy ismeretlen ember ismeretlen macskájáért, akinek valljuk be, elég "ronda" a diagnózisa, így összefog. Ha más nem is történik, ez már önmagában csoda, a pozitív energia fantasztikus csodája.
Iris köszöni, megvan - bár eleinte nem nagyon evett és rengeteget fogyott, most újra eszik (konzervet), újra eleven és játékos, jön simire, szemlélődik a kedvenc helyein és megkergeti Cicelle-t.
Hinni akarunk. A csodában. De a csodák éppen attól csodák, hogy bár nem lehetségesek, de mégis megtörténnek.

Nincsenek megjegyzések: