szerda, július 05, 2006

Hétközepi kellemes hangulat

Ha beindul egy üzlet, akkor nagyon!:-))) A kicsi J-k nemcsak, hogy a lépcsőt (csigalépcső) fedezték fel, hanem azt is, hogyan lehet onnan szépen átvándorolni a könyvespolcra. S nemcsak , hogy felfedezték, hanem meg is mutatták egymásnak:-) Aminek egyenes következménye lesz az újonnan megrágott könyvhalmaz, néhány leesés és az, hogy nem fogok tudni akadálytalanul feljutni a dolgozószobába. Bohókás látvány,a hogyan hopp, felugranak a lépcsőfokokra, önbizalomittasan:-)
Másik remek játék a "csapatban kergessük egymást" című, mely úgy zajlik, hogy valaki fut elől, majd utána még két-három kismók, utána - amolyan Han Solo-s módra - visszaordulás következik:-)
Viszont ma jön a doki, oltani. A kicsi J-ék megkapják életük első oltását, az első kombináltat, hiszen nyolc hetesek lettek! Mindig izgalom számomra az első oltás, bízom azonban abban, hogy nem viseli meg a szervezetüket nagyon!
Kicsi kicsik, azaz az L-team tagjai súlyrekordot döntögetnek: nagyon homogén súlyúak, de köztük is a legnagyobb Lootah, a vörcsi, aki már 31 deka, 11 naposan:-) Tényleg nem csinálnak semmit, csak esznek meg alszanak, még nyafira sem pazarolják az energiájukat!:-)
Én meg készülök a netes vizsgámra az ECDL-en:-)))

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Remélem, a nap befejezése is hasonlóan sikeres, mint ahogy az egész alakult. Hasonlóan vidám, pozitív napokat kívánok, valamint jó egészséget a cicaseregletnek is!