vasárnap, július 09, 2006

Rózsaszínség? Oh....

Túl szép volt már megint minden, itt volt az ideje egy kis adrenalin-növelőnek. Jayden már egy ideje furcsa volt, de mivel szopott meg eszegetett, a tudatalattim belsőbb bugyraiba pakoltam a problémát, ma viszont már úgy döntöttem, nem várunk tovább. Látszott, hogy nem az igazi, s ment a hasa, gubbasztott, annak ellenére, hogy továbbra is szopizott rendesen. Elvittük a dokihoz. Odafelé bent ment ki szegénykém, minek következtében illatfelhőbe burkoltan üldögéltem a váróteremben nyakamban a kismacsekkal, miközben Xxel mosta a hordozót. Elég toleránsak voltak a várakozók meg a patikus is:-) Jayden meg egy idő után kényelmesen elhelyezkedett rajtam és mosdatta magát, jót mosakodott:-) Mondjuk, a szagmintákat nem tudta eltüntetni magáról, sem rólam:-) Mikor bejutottunk, a doki megnyugtatott, hogy nem csak mi vagyunk a szag forrásai:-)
Láza nincs, nem hány, kapott szurikat, féreghajtót, egy cseppnyi infúziót (alig tudtuk hárman lefogni, annyira erős volt), Synolux-ot kap, Royal Intestinal diétás zacsisat meg száarazat, amit jó étvággyal meg is evett már és kapja folyamatosan a Probiopack (lánykori nevén Probios) port. Remélem, hamarosan rendbejön a kicsi mók. Már - reggel óta - felszedett vagy öt deka plusszt:-)) A diagnózis: bélgyulladás, bélhurut. nagyon sajnálom őt, de muszáj meghozni a szükséges lépéseket és belegyömöszölni a gyógyikákat.
Többiek remekül vannak:-) L-ek macik, hatalmas mókok:-)
Most tudtam meg, hogy kedves szlovéniai ismerősöm szeretne majd tőlünk macsekot tenyésztésre, s augusztusban meglátogatnak a párjával minket:-)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon sok drukk Jaydennek! Minél hamarabbi gyógyulást neki! +++++++++++++++++