péntek, július 14, 2006

Macik, ütvefúró és tollseprű:-)

Tegnap éjjel nagy tollseprűzés volt. Kicsi Jék egyöntetű ambícióval és elhatározással döntöttek úgy, kiteljesítik ellenség-képüket: volt, mikor egyszerre öten próbálták visszavonulásra sarkallni a gonosz tollseprűt:-) Iris is tobzódott, mert a játszó kicsiket újra meg újra megkisérelte bevonszolni a szülődobozba, még a majd másfélfél kilós Jacy is áldozatul esett volna, ha nem sikerül lebeszélni az anyatigrist tette véghezviteléről:-) Mikor szépen kiraktuk az ágyra a kicsikicsiket, mármint az L-eket, akkor meg őket kívánta visszahurcolni, így inkább hagytuk és szépen visszatettük őket a dobozba. Bevallom őszintén, a két fehér jegesmaci összetörte a szívemet. nagyon nagy mértékben...Annyira fehérek, annyira macik és annyira szépek!:-))) Kárpótlás a sorstól, hogy a tavalyi alom kedves és nagyon korán elvesztett Holly Light-ja után most duplán is gyönyörködhetek a fehér Maine Coon-ok cseperedésében:)
Ma próbatétel áll az L-ek előtt: jönnek ablakot javítani. Ha a J-ék lazán vették az ütvefúró okozta kellemetlenségek akadályait, bízom benne, hogy az L-ek kiképzése is tökéletes lesz!:))

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Örülök, hogy a kicsik jól vannak:-) Iris igazán "erős" egyéniség:-)) A kollektíva is igazán erős így szerintem az ütvefúró után semminek sincs esélye ellenük:-))

Névtelen írta...

Looks nice! Awesome content. Good job guys.
»