szombat, március 24, 2007

Indy élre tör?:-.)

Gondoltam, írok megint. Mit ad Isten, még bonyolultabb volt bejelentkezni, mint délután. Azért remélem, megkönyörül rajtam a "blogom":-))
Ma reggel érdekes eseméynek történtek a házunk táján. Adva van jó pár ivaretalanított mók, akik között Szipa a főnök, márcsak termeténél és koránál, no meg természeténél fogva is. S van Indy cica, a kivételezett. no nem Xxel kivételezettje, mert ő nem kényezteti el egyik macsekot sem, hanem evidens módon az enyém, a fő szigorúkövetkezetességé:-)) Szóval fejemnél aludt andy. Indy jött és kitúrta. Andy behódolt, elment. Indy el. Jött Szuszmók. Indy érkezett, Szuszmók el. Indy is. Aztán még érkezett Elisha és Flamy is, Indy mindig eljátszotta ezt az őrzés-védelmet. Lehet, hogy főnöki ambíciói vannak? Ahhoz képest, hogy akár Andy vagy akár Szipuka súlyának a felét birtokolja, meg ő a legifjabb a csapatban, szóval ehhez képest igencsak erőteljes törekvései vannak őkelmének. Kíváncsi vagyok, meddig hagyják majd a nagyok:-))
Jacko meg felemelt farokkal rohangál a házban, mintha a ranglista élén dekkolna valahol, pedig korántsincs így - másik sorstársával együtt, Juppival, valahol a lista alján tanyáznak, ami semmit sem jelent, mert imádom a macsekokat akár első, akár utolsó helyen álldogálnak a virtuális rangsor vonatkozásában.
Elisha pudlicoonom meg rendületlenül dagaszt Admiral cicán, aki olyan jámborsággal tűri, hogy irígylésreméltó a türelme!:-) Azért fordítva nem biztos, hogy Elisha díjazná a dolgot, de így nagyon jól működik:-)

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Drága Szuszmok! Hiába, Indy babának küldetése van :) Sok boldogságot kívánok az egész Csapatodnak nagyon nagy szeretettel!

Névtelen írta...

Hiába, Indy is ugyanazt a különleges köteléket érzi, amit Te is vele... ami az övé elsősorban, az az övé. A kor és testsúly szempontjából viszont tényleg érdekes a többiek reakciója.
Békét és egészséget az egész seregletnek!:)
Bűvössárkány