hétfő, június 26, 2006

A rendes kerékvágás felé...

Új nap, új hét, tele reménnyel:-) cice nagyon jól van, ma este remélem, megkapja az "egészséges" jelzőt a dokitól és akkor hivatalosan is gyógyulttá lészen nyilvánítva:-) Cserébe, hogy nehogy megnyugodjunk, ma hajnalban történhetett valami Romy kutya lábijával, mert a bal hátsóra nagyon sántít, pontosabban nem nagyon használja. cicével együtt ő is jön velünk a dokihoz.
Jék nagyon jól érzik kint magukat, mármint a nappaliban és a macsekszobában, új színek és lehetőségek jelennek meg előttük és ők is élnek is ezekkel:) Nagy sláger náluk Szipa és Andy, a nagy hegyek, akikhez oda lehet bújni. Indy-t is szeretik, aki a kezdeti fújások után, megbékélt a helyzettel, rájött, hogy mert vannak kicsi Jék, ő akkor is az én szerelmem marad, s így lelkesen nyalogatja, mosdatja a kicsi mókokat, akik kedélyét csak egy dolog borzolja: mikor Iris "kiszabadul" hálószobai fogságából és elindul kölyökvadászatra:-))
L-kicsik gömbölyödnek: semmi mást nem csinálnak, csak esznek és isznak, egy hang, annyit nem hallani a dobozból:-) Iris úgy döntött, életben tartja a fekete ezüst kicsit is és szépen szoptatja mind a négy mókocskát:)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Aggódtam a kis ezüstért... hála Irisnek a döntésért! Aranyosak lehetnek a picik a hatalmasak között...:)
Cicének drukk az ámenhez, Romynak pedig a gyógyulásért! +++++++++