péntek, június 02, 2006

Hajnali részegség:-)

Kicsi J-k ma nagyot alkottak. Egyre élednek, ez főleg hajnalban jellemző, gondolom, őket is felkelti az óracsörgés. Hatalmas csatazajjal robogtak a szülődobozban. Jasmine Jayce, a kis amazon meg sorra pofozta a fiúkat, egyszerűen mindegyikbe belekötött és jól megcibálta a fülüket meg rájuk csimpaszkodott. Aztán meg, mintha mi sem történt volna, szépen a hátacskájára fordult és előadta a "jaj, de bájos kislány vagyok, most miért akarnak mégis megverni a fiúk"-opust-))
A fiúk egyre aranyosabbak, szépen nyúlik a fejecskéjük, kezdenek MC-formát önteni. Az egyikük igazi vagány, csipogva futja körbe a többiek által alkotott kupacot, majd halált megvető bátorsággal ugrik a kupac tetejébe. A szépfejű meg továbbra is azt a technikát alkalmazza, hogy leül és néz, bűvöl a szemével meg a pofijának kifejezésével. Van egy hatalmas maci, ő megfontolt és nem megy bele felesleges kavarodásokba, inkább megvárja, hogy a többiek lefáradjanak és akkor veti rájuk magát:-) A negyedik fiú meg nagy falmászó lesz, próbálkozik kijutni a szülődobozból, de egyenlőre alpinizmusra vonatkozó hajlamait nyesegetem, eléggé el nem ítélhető módon.
Szóval, igazi show-műsort szolgáltatnak a kicsik hajnalanta. A hétvégén pedig kiszabadulnak....Mi lesz akkor?:-)))

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

És akkor az lesz,hogy kipróbálnak mindent,mindennel játszani fognak és végül amikor kifáradnak elbújnak a francia ágy mögé és alszanak:)

Heartbreaker szokás;)

Névtelen írta...

Ó, micsoda családi idill lehet ott! És mi lesz, ha kiszabadulnak, ajjajj! Meg mikor 5 db pluszmakka terül el az ágyatokon, még ha csak félkilónyi/fő is... Lehet, hogy még egy ágy kell?:))