szombat, június 24, 2006

Valami van a levegőben:-))

Tegnap este látszott a dokin is, hogy nagy szikla gördült le a szívéről. Cice végre el kezdett enni magától és tejcsit is ivott, amit azóta is folytat:-) A mi szívünkről meg egy komplett Sziklás-hegység hullott le, meglehetősen nagy zajhatással:-) Ha nem lesz rosszabbul a hétvégén Cice, akkor nem kell mennünk a dokihoz, hétfőn megmutatjuk viszont, mire jutottunk. Cice egy "sima" házimacsek, akinek oltári nagy szerencséje van, hogy időben észrevettük, hogy valami baj van, hogy hazajött és nem bújt el, s hogy még lehetőségünk van arra, hogy tetemes számla árán bár, de gyógyíttassuk, s nem utolsósorban, hogy a dokink kincset ér (nem tudom mi lenne velünk, ha pályát módosítana, de remélem, ez nem történik meg!). Meg persze mi is mázlistánk vagyunk, hogy ilyen stramm és élniakaró cicánk van, aki elviel minden turtúrát, mert tudja, érte történik:-)
Ma hajnali négy meg negyed öt közt tenyérből evett, jó sok konzervet, meg ivott is tejcsit, szárazat is ropogtatott, s továbbra is élni akar és fog is!:-))
Iris lecsekkolta a két szülődobozt, mindkettőben feküdt pár tucat percig, kellő áhitattal és meditálva, majd közölte, hogy ennyi elég volt a jóga tanfolyamból és kiment társadalmi életet élni a többiekhez. Úgy érzem, hamarosan szülni fogunk:-) Neveken még nem gondolkodtam, nem is érdekel - a K-alom elvesztése mély nyomokat hagyott bennem. Régóta bevett szokás, hogy csak pozitív tartalmú nevet adok a cicáimnak. Ha ezt megszegtem, a sors akaratából avgy véletlenül, de mindig tragédia történt. Fatalista lennék vagy szent őrült? Vagy mindkettő:-)
J-ék nagyon jól elvannak. Már meg tudom őket különböztetni, ami nagy elégedettséggel tölt el:) Szerintem őket is, de mással vannak általában elfoglalva. Mászófa-mászás, újság-tépkedés és lábujjharipda van műsoron. Rákattantak a tollseprűs csodákra is, meg a belógatható szárnyas mütyürökre és madzagos korbácskára is:-) Szépek. Nekem nagyon tetszenek:))

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Teljes egyetértéssel csatlakozom az előttem szólóhoz, és én is nagyon örülök a végre jelenlévő optimizmusnak, a szívós kis Cicének és a dinamikus J-alomnak! További épülést Cicének!
Az L-alomnál pedig már elkezdődtek a dolgok, rengeteget gondolok rájuk és nagyon sok drukk Irisnek és pozitív energia küldése ahhoz, hogy UTÁNA is minden rendben legyen!:))) +++++++