csütörtök, június 08, 2006

Rohan az idő

Nem írtam jó régen a blogba, pedig sok minden történt. Egy ECDL-tanfolyamon senyvedek, adós vagyok az "a macska" újságnak egy cikkel (Napló - itt lehet nyomon követni a H-almunk történetét immáron majd egy éve), a ház körül is akadnak teendők bőven, a tanfolyam mellett melózom is és persze néha aludni is kell.
A J-csapat már mindjárt egy hónapos és ennek megfelelően kinyílt az öntudatuk: nem lehet már bent tartani őket a szülődobozban, mennének...mit mennének, rohannának szanaszét a szobában! A három nőstény cica, a kölyökváró Iris, a lestarpált anya Nyuszó és a szuper kondiban lévő Topaze együttes gondoskodása és útmutatása mellett cseperednek és tanulnak. Szinte látom, pár hét és csupa királylány meg királyfi-mentalitású mókkal leszek körülvéve:-) A J-fiúk oylanok, mintha klónozták volna őket, Jasmine Jayce pedig indulhatna a Miss Cat Universe virtuális vetélkedőn:-)
Két kicsinek már van tuti gazdija: garancia arra, hogy a legnagyobb biztonságban tudjam őket. A másik három kicsinek még keresem a gazdit....Szeretném az ő jövőjüket is bebiztosítani...

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Vártam már a naplót, mi tagadás.:)
Csuda élet zajlik nálatok, cicasztorikat lehet megfigyelni és jól leírni... mi és a cicakedvelő utókor számára!
Az egyik biztos gazdijelölt (földim) tutira örül, hogy "belekerült" a naplóba...:))