péntek, június 30, 2006

Csendes történések..

Péntek van. Nemsokára vizsgázom Access-ből, de tulajdonképpen már úgyis mindegy, nem a vizsga sikere életem létkérdése. De azért jó lenne, ha összejönne!:-)
Cice most már tuti egészséges, újra a régi! Eszik, iszik, bújik, döföl Romy-nak meg nekünk is. Megkönnyebbülés. Bármi volt is a gond (persze tényleg a mérgezés a legvalószínűbb ok), nagy kő zuhant le a szívemről nemcsak mikor a doki gyógyulttá nyilvánította, de most, a napok pergésével is: jó látni, hogy ismét a régi.
Romy kutya lábáról tegnap leoperáltuk a kötést. Dokink kiváló munkát végzett: alig tudtuk lefejteni a lábijáról a terepszínű pólyát. De sikerült! ami még rajtamaradt, azt rábíztuk:-)
J-csapat elárasztotta a házat, azaz legfőképpen a macska-szoba mászófáival vanank elfoglalva, de örömmel veszik, ha a nagyok kényeztetik őket. Indy kifejezetten imádja a kicsiket mosdatni, ami egy kölyök-kandúrtól nem is rossz teljesítmény. Az élet farkastörvényeit most nem elsősorban Szuszmók, hanme Flamy vitatja meg a kismókokkal, a következőképpen: Flamy fekszik a kicsi mászófa dobozán, az arrajáró mókok pdig hobbiból kapnak tőle egy mancs-egyenest. A következő arrajárásukkor már sokkal megfontoltabbak, szépen kikerülik a mászófán fekvő subaszőnyeget:-)
L-team egyre inkább nő. És megvanank a nevek is!
Heartbreaker Lifelong Love - kis fehér fiú
Heartbreaker Lily-white Lion - nagy fehér fiú
Heartbreaker Landon - ezüst fiú
Heartbreaker Lootah (sziú név, jelentése vörös) - vörcsi fiú
Lion a legnagyobb, félelmetes, mekkora nyaka és háta van felülnézetből:-) Nagyon bízom benne, hogy egyik kicsinek sem lesz semmi baja és szépen fejlődnek majd!:-)) Iris egésznap ott dekkol és szoptatja őket, még Manónál is áldozatosabb mami.
A hőség is enyhült kicsit....holnap pedig topiktalálkozó!:-)))

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon örülök, hogy minden jól alakult! Az összes állatka jól van és egészséges - holnap pedig tali!:))
A vizsgához pedig - ami talán már be is fejeződött - nagy drukk! Biztos nem lesz probléma... a tabok és az Excel után?...:)

Névtelen írta...

Flamikám, mégeccer: a lily szó liliomot jelent. A név jelentése így: liliomfehér.
Szuszmók, sok-sok puszi a kis L-eknek! Örülök, hogy a mamijuk ennyire odaadó.