csütörtök, június 22, 2006

Summa summarum a házunk táján

Jó ideje nem írtam megint, de nyomós okom volt és van rá. Egyrészt jó dolgok történtek a Heartbreaker-rezidencián: a kicsik szépen nőnek (erről később részletesen), a kisgazdi, azaz én ECDL-tanfolyamra járok és szenvedek elég gyakran, főleg most, az Excel kellős közepén, azaz vizsga előtt egy nappal. Másrészt nagyon rosszak: Cice nagy eséllyel mérgezett vakondot evett és küzdünk az életéért. Mindennap infúzióra járunk, szurikat kap, savkötő tablettákat, fecsivel etetjük. Egyenlőre úgy tűnik, talán túléli, de ez még kósza remény.Csak hinni tudjak sokáig benne!
Iris hamarosan szül, lehet, hogy az L-alom László-napon születik, de az is lehet, hogy kicsit korábban. abban bízom, hogy Iris, ahogy Nyuszó és Topaze is megvár majd!
Topaze ivartalanítási műtétje sikerült, megvolt a varratszedés is.
A Jék el vannak kényeztetve: Nyuszó táplálja őket, Iris besegít (bár éppen a saját kicsinyeinek védelme értelmében elkülönítem inkább még), Topaze pedig mosdatja a kicsiket, meg magaköré gyűjti őket és szoptatja, legalábbis a kicsik ezt imitálják és nagyon jókat cuppognak:-)
JJ vezényletével a fiúk egyre magasabbra törnek és újabb felfedező utakra indulnak: szekrény, ágy mögötti rész, szülődoboz teteje. Felhúzhatós minimókok:-)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szuszmók, Cicének nagyon szorítok, a kicsik adta boldogsághoz meg gratulálok:) Rendes cicamami vagy, az már egészen biztos:) Kívánok minden cicádnak hasonlóan jó gazdikat:)