csütörtök, július 13, 2006

Sajtból van a hold:-)

Nem tudom, hogy van ez, de mintha már napok óta folyamatosan telihold lenne. Furcsa dolgok történnek emberekkel, állatokkal. Magam is leszakítottam ma véletlenül a hálószobai új ablakunk egyik szárnyának sínjét, pedig csak be akartam csukni, aztán rá tíz percre a WC-tartályt intéztem el, majd leszakadt a táskám szíja. Éjjel végig kölyök-kutya sírást hallottam (hajnal fél kettőkor ki is battyogtam, lecsekkoltam a csapatot, de nem volt semmi sem a kutyákkal, sem a macskákkal, szemembe világított viszont a telihold, ami már hétfőn is hatalmas volt és vörös) és a kicsi L-ek is sírtak, pedig soha sem szoktak. Tapasztaltam azt is, hogy emberek alapvetően másként adnak tovább dolgokat, mint ahogyan az valójában történik, kb. mintha a fehérre azt mondanák, hogy fekete, meg azt is, hogy semmi sem az, aminek látszik, csak nagyon valósághűnek tűnik. Lehet, hogy a légköri viszonyok meg a mágneses viharok az okozói ennek a jelenségnek, nem tudom.
Mindenesetre van monitorom (hála Dashwood-nak), újra pakolgathatom a képeket és szerkesztgethetem őket, fotózhatom megint a macsekokat, már elvonási tüneteim voltak:-)) A hétvége ideális lesz erre a célre - két nap pihenés!:-))
L-ek közül Lootah már mászkál szépen, Lolita emelgeti a fejecskéjét, de látszik, hogy még igencsak rezeg közben, a két hófehér baba pedig fekszik és pocakoltatja magát, miközben szó szerint mosolyognak:-)
J-ken most végigmegy a kór, de kézben tartjuk a dolgokat, adjuk a gyógyikákat és a Probiost!:-) Nagyon akítvak még így is. Esténként JJ már leül az ajtóba, hogy akkor most ő menne Xxel-hez aludni:-) Hajnalban minden J Xxel lábánál feküdt, illetve mellette, kitárt pocakkal:-))) Tepernem kell, hogy ne essek ki a kicsik pixiséből!:-)

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Azért ez a kitárt pocakos, Xxl-lábnál fekvés mindig megrémít egy picit...
Reméljük, megállt a szerencsétlenségsorozat mára, az jó, ha kinevettétek!:)))

Névtelen írta...

I like it! Keep up the good work. Thanks for sharing this wonderful site with us.
»