szombat, augusztus 26, 2006

Lassan új otthonban ...

Tegnap letelt a szabim utolsó napja...Egy hét volt szinte egész nyáron...Ez van, a népszerűségnek ára meg átka is van, bár nagyon szeretek ott dolgozni, ahol most dolgozom.
Lassan a kicsiknek is lesznek új gazdijaik: tegnap kiderült,. hogy Lolita és Lily-white Lion is ugyanoda kerülnek, tenyészcicaként:-) Nagyon nem szívesen és meglehetősen ritkán adok tenyészsére cicát (Magyarországon abszolút nem), de most százszázalékig biztos vagyok benne, hogy olyan, mintha maradnának: eszméletlen jó dolguk lesz, imádni fogják őket. Az illetők hasonlóképpen őrültek, mint mi vagyunk, mindenre tesztelnek, amit el lehet képzelni (még HCM DNS-t is). Mindig nagy felelősség gazdikat találni, de remélem a J és az L alom is szerencsés lesz!
Ahogy nőnek, úgy nőnek egyre jobban a szívünkhöz a kicsikicsik és a nagykicsik is. nehéz tőlük megválni, de nem tarthatok meg mindenkit. Az élmények, a szépséges és küzdelmes pillanatok pedig úgyis bennünk élnek tovább, ahogy egy-egy mancssimítás, vizesnózi puszi is vagy egy tekintet, ami örökre a szívünkbe vésődik.

Nincsenek megjegyzések: