szerda, május 31, 2006

Mindennapok

A mai hajnal a hanghatások fantasztikus elegyének jegyében telt. A kicsik tudnak cuppogni, szuszákolni, cirpogni és röfögni:-) Mindezt képesek egyidőben, egyszerre is megalkotni, miközben mennek előre rezgő lábakkal, egyre magabiztosabban felemelt fejecskével és egyre nagyobb önbizalommal. Megtévesztő hadművelet is zajlik a háttérben: a fiúk közül kettő-kettő kezd egyre inkább ikresedni, maholnap feladom, hogy megkülönböztessem őket. Ez nem fair tőlük:) Viszont Jasmine Jayce, az egyedüli kiscsajszli ma először mosdott önállóan, meglehetősen akkurátus módon, minden részletre kiterjedően. aztán meg levett a lábamról: megfogta a kezem és kicsit megnyalta, meg odadörgölte hozzá az orrocskáját. Kész, végem volt!:)
Topaze rendületlenül tüzel tovább ami a kicsik elvesztése után várható volt, viszont így mindenképpen megvárom a jövő pénteket az ivartalanítással.
Iris pocija szép kis pingponglabda, most már ő is bent kajál Nyuszóval meg Topaze-zal a hálószobában, neki is kell a plusszenergia:-) Hálát adok a sorsnak, hogy a három macsek ennyire jól elvan együtt:-)
Boldog mindennapok....

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szívdöglesztőek lehetnek a kis mókok!
Remélem az L-alomnál minden rendben lesz... ++++++++ Az apuka... szintén Juppi?:)

Névtelen írta...

Mikor mehetek "gyúrni"?:))
Biztos nagyon tündérek lehetnek:)

3 Lánynak puszi!+++

Névtelen írta...

Nagy-nagy simit küldök a csajoknak és a piciknek!:-) Alig várom már, hogy a kezembe vehessem őket.
Gratulálok Irisnek!
Nagyon irígy vagyok ám Rád:-)))

Névtelen írta...

Koszonom, hogy egy erdekes blog