csütörtök, március 08, 2012

Elisha

Ch. Heartbreaker's Elisha Jack és Manó utolsó almából származik és 2003. október 29-én született. Azt szoktam mondani, hogy nálunk az egy négyzetméterre jutó királylányok száma igen magas - Elisha is ebbe a kategóriába tartozik. A Maine Coonok elvileg igen csendes macsekok, nem nagyon hallatják a hangjukat, ha igen, akkor viszont oda kell rájuk figyelni. Nos, Elisha a kivétel a szabály alól. Mirreg-murrog, nyaúzik-nyüffög, akár kell, akár nem: ezt teszi, ha ránézünk, ezt, ha nem, akkor is, ha hanyatt dobja magát a gazdi lába előtt, miközben az éppen menetben van, de ilyen hanghatásra számíthatunk akkor is, ha megsimizzük vagy ha ő dönt úgy, hozzádörgöli a szexi pofiját a miénkhez.
Amikor meghalt Jack és utána Manót is elvesztettük, attól féltem, rossz lesz minden egyes nap látni a kölyküket, aki nagyon hasonlít rájuk, rossz lesz nap, mint nap szembesülni a veszteséggel. Aztán rájöttem, hogy nem szabad így gondolkodni: Elishát saját jogán kell látni és szeretni, mert ő nem Jack, nem Manócska, hanem Elisha, önálló és egyedi macsek, aki a külső hasonlatosság ellenére teljesen más macsek, mint a szülei. Elisha, a bundaszínváltós királylány, a kis akarnok párnahódító, a célját mindig elérő csupabáj macsek. És persze nem felejthetem el azt sem, amikor a szülés után nem tudta szoptatni egyik cicáját sem, s az F-alomból csak Flaming Love maradt meg, mert Nyuszó pont jókor szült és befogadta a kölykei közé a kicsit is.
Sokan rajonganak Elisha fehér tappancsaiért és azért amagától értetődő kedvességért, amivel magát adja a hozzánk látogató vendégeknek, rá mindig lehet számítani.

2 megjegyzés:

tükör írta...

végtelenül gyönyörűek és szeretnivalóak, drága Szuszmok...

A legszebb lélekpillanatokat kívánva
- tükör -

szuszmok írta...

Köszönöm, kedves Tükör! Régen láttalak....Remélem, minden rendben veled!