csütörtök, március 01, 2012

Pearly

A korelnökök sorában a harmadik, bronzérmes helyezés Pearly-é, aki a Coonyham Pearl of Heartbreaker becsületes nevet viseli, de a Pearly-re hallgat és 2000. június 09-én született. A világ legaranyosabb cicája, írtam egykor a tenyészetünk honlapján, s nem jártam messze a valóságtól: egy igazi dorombgép, extrabújós macsek, aki tökéletesen tisztában van különleges szépségével, s aki ezzel csak nagyon ritkán él vissza. De akkor levakarhatatlanul nagyon:-) Pearly azért különleges, mert 2000-ben nagy dologbak számított (bár szerintem később is), ha a világ egyik legjobb tenyészetéből kapott valaki, főleg egy magyar tenyésztő macskát. PearlyKaliforniából érkezett, átutazott egy teljes kontinenst meg még egyet, míg egy sportszatyorban landolt a bécsi reptéren, aztán meg a kocsinkban.:-) Jack menyasszony-jelöltje volt, fantasztikusan szép és típusos köylkeik lettek volna, de sajnos, Pearly nem vemhesült sohasem. Miért, ki tudja - végülis már mindegy, bár azért ez örök szívfájdalmam marad.
Pearly egy királykisasszony barna cirmos fehérrel bundában - sztárallűrjei odáig vezettek, hogy a klán tagjai összefogtak és kiközösítették őkelmét. ennek következtében pár éve a fenti dolgozó szobában berendezett rezidenciájában éli életét, ami nem magányos, lévén netfüggő kétlábúakkal szolgáltatja ki magát:-) Mikor e sorokat írom, éppen itt dorombol az ölemben és cenzúrázza a róla írt macskakaparásomat:-)
Csodaszép macsek, kedves természettel - megvan benne minden, ami számomra a Maine Coont testesíti meg: báj, szépség, gyengédség, kedves tekintet, értelem és érzelem. Azt hiszem, ezt érzi mindenki, aki egyszer beleszeretett a fajtába és ez a szerelem mindörökké szól:-)

2 megjegyzés:

Juli70 írta...

Tényleg gyönyörűséges! Nekem ő a kedvencem :-)))

szuszmok írta...

Megértelek! Én is mindig elgyengülök a szépsége láttán:-)