kedd, március 13, 2012

Juppi

Ch. Chamberlain Yuppy Zach of Heartbreaker, azaz Juppi a kies Finnországból érkezett hozzánk, business classon:-) Juppi 2004. január 28-án született és mikor négy hónapos korában leszállt a repülővel és megláttam a hordozóban, nagyon rácsodálkoztam, milyen hatalmas macsek. Kölyökként óriási volt, ügyeltünk is a harmonikus növekedésére: ezt a méretet a kölykei is örökölték tőle, mind a G, mind pedig a J-csapat nagyon szépen hozta a méretét, mondom ezt annak ellenére, hogy véleményem szerint nem csak és kizárólag a méret teszi a Maine Coont. juppi igazi macho volt: neki sikerült, ami másnak nem - Topaze-zal együtt nekem ajándékozták Indy-t. A múlt idő azért, mert természetesen ő is ivartalanítva éli az életét mióta abbahagytuk a tenyésztést. Az ivartalanítás semmit sem változtatott veleszületett sármján, kedvességén és étvágyán:-)
Juppi, noha imád melelttem, pontosabban a lábamon aludni, nem igazán szeret a társaság középpontjában lenni, ha látogatók érkeznek hozzánk: apjához hasonlóan rejtőzködő üzemmódra kapcsol és csak kivételesen tekintheti meg a látogató. ez alól még akkor sem tett kivételt, mikor a tenyésztője szertte volna látni egyenesen Finnországból érkezve. akivel viszont kivételt tesz, az tanusíthatja: fantasztikus vizesnózi puszikat kap cserébe:-)
Juppira bizony ráférne egy kis fogyás, de hát - ahogy a gazdája - ha ránéz a kajára, már hízik tőle pár kilót. Végülis nem a súly a lényeg, nem?:-))

2 megjegyzés:

Vaci írta...

Drága Juppi :-)
Köszönöm neked is lányodat, a kobold hercegnőt, aki a méretén kívül hősiességedet, kedvességedet és károgásodat is örökölte és most is lelkes döföléssel igyekszik akadályozni az írásban :-) :-) :-)

szuszmok írta...

JJ egy igazi kobold szépség, akit majd jól visszalopok!:-)