hétfő, május 22, 2006

Boldogság:-)

Hát megszülettek. Tegnap: Snakeins és Máté szülinapján, a Magyar Honvédelem Napján!:-) Az isten nem mossa el rólam, hogy szakmai ártalom!:)) Csekély félóra alatt történt mindez, s valami olyan eszement gyorsasággal, hogymég fel sem fogtam, hogy most nem császározunk, hanem szülünk. Szülünk, ahogyan az kell! Itt köszönném meg a doki szakavatott munkáját, aki Topaze első szülésénél úgy császározott, hogy most lazán, minden gond nélkül meg tudtak születni a kicsik! S köszönöm Topaze-nak is az élményt. A K-almunk ez, sminden alom születése maga a csoda, de most mégis valami olyan meghitt és ihletett pillanatokat éltem, éltünk meg Topaze-zal, ami hatalmas lélek-mélységeket nyitott meg bennem. Ahogy rám nézett, a szemében láttam a bizalmat, a büszkeséget, az erőt, s vaalmi olyan mélység-örvényt, ami eltéphetetlenné teszi a köztünk lévő kapcsot, amiről nem gondoltam volna, hogy ennyire erős. Ezért az összekapcsolódásért, ezért a feltétel nélküli bizalomért és szeretetért érdemes csinálni ezt az egészet. Ember és állat megbonthatatlan egységéért.
A kicsik, három "sötét' kismók hiepraktív, akárcsak anno Indy volt, akaratosak, rámenősek, rohangásznak a szülődobozban és eszméletlen erős hangjuk van. aggódom, hogy Topaze-nak nem lesz teje, de ugyanakkor bízom is benne, hogy ez csak a szokásos, elsőhajnalos nyüszizés volt, amit ma produkáltak.
A J-csapat valóságos óriás a kicsik K-k mellett és sokkal gömböcebbek, puhibbak és gyömöszölhetőbbek, de hát ez így természtes.
Kimondhatatlanul hálás vagyok a cicáimnak, hogy ezeket az élményeket megélhettem. Nem elsősorban magát a szülést, hanem azokat az érzéseket, amelyek nem biztos, hogy mindenkiben megszületnek és megfogalmazódnak.
Ha valaki megkérdezné, tőlem, miért, ebben tudnám megfogalmazni a lényeget....

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Rendben lesz minden, mindegyik megtalálja majd a maga tejforrását, csak még zajlik az osztozkodás ++++++++

Hatalmas kicsi J-ket és a két mamacicát is puszilom :-)

Névtelen írta...

Nagyszerű, hogy így ki tudod fejezni az érzéseidet. Nagyon szép...
Sok-sok tejcsit, jó erőt és egészséget kívánok mindkét alomnak!:)))

Névtelen írta...

Gratulálok a K-alom születéséhez!:)
Puszilom az ügyes cicamamát és pocaksimi a J-éknek!:)

Lesz Karmánk?;)