szombat, május 13, 2006

A döntés


A döntés megszületett. Ha nem változik az ivararány, akkor van egy Jasmine Jayce lányunk, és a fiúk: Jeremy, Jacy, Jackpot, Jayden:-) Ha változik, akkor életbe lép a J-terv.-)
J-k eközben mit sem sejtve tűrik a dübelezés (szigetelési szakkifejezés, élénk zajhatással) összes árnyoldalát és a lehetőségekhez mérten alszanak. Lehet, hogy hajnalban azért nyafiznak, mert nincs semmi ütvefúrás meg csiszolás?:-) Már előre sajnálom szegény gazdikat, hogy áll majd át a kicsik biológiai órája a felújítási munkákról a normál kerékvágásba?:)

Ma megint rájöttem, hogy a köztudatban a tenyésztés és a szaporítás sajnos majdnem ugyanaz a kategória meg arra is, hogy mennyi tévhit, tudatlanságból fakadó téveszme uralkodik még mindig az állattartással vagy éppen. ivartalanítással kapcsolatban. Mindig megfogadom, hogy nem megyek bele eleve esélytelennek tűnő szélmalomharcokba, de mindig megszegem ezen fogadalmamat. Csak dühít, hogy emberek képtelen megfogadni tanácsokat, s utána esetleg egy macsek látja ennek kárát.De hát ez van. Azért én írom tovább a cikkeimet a szaklapban meg szórom az igét, ha csak egy embert sikerül megtéríteni, már megérte:)


Macsekok eközben semmivel sem törődve sziesztáznak én meg irígylem őket....

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sajnos, a köztudat nagyon gyerekcipőkben jár... Te viszont megteszel mindent, amit az ügy érdekében lehet. S már ez is valami... egy embertől a legtöbb.
Nevek szuperek!:)