szerda, május 17, 2006

Gondolatok hajnalban

Ma egy hetesek a kicsi J-k, persze csak este!:-) Ebből az alkalomból soronkívüli nagy gyömöszölés vár rájuk, legalábbis így tervezem, remélem, benne lesznek a buliban!:-) Szépfejű továbbra is összteröri a szívemet, folyamatosan. Jasmine Jayce pedig egyre szebb és feketébb:-) Hiába no, a Jasmine név kötelez:-))) Ahogy nőnek, úgy kerekedik a kupac nagysága is, amivé összeállnak egy-egy tejcsárdás kaland után. Szinte hallom a horkolásukat is!:-) Nyuszó eszik, de persze a sok kicsi szoptatása eléggé lestrapálja, kap vitamint meg sok-sok kedvére való konzervet, de hát ez ezzel jár.
Topaze szerintem haamrosan a tettek mezejére lép majd, valahogy ez az érzésem, de hát majd a sors keze, azaz mancsa megírja a K-alom történetét is:-) Remélem, bestseller-gyanús happy end-ként:-)
Tegnap megint rájöttem: klasszikus lettem. ami csak azért idegpálya-ziláló, mert szerintem minden ember önálló egyéniség, ha az akar lenni, ki is teljesedhet, nem muszáj mások ötleteit egy az egyben lenyúlnia undorító módon. Nem először. De hát boldogok a lelki szegények, mert azt hiszik, mások stílusa egyéniséggé teszi őket....

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Gyönyörű lehet az az egyre nagyobb kupac szőrgombolyag...:) Ha Topaze megszül, a J-alom cicái hatalmasnak fognak tűnni...:)

Stílust meg lehet próbálni lopni, egyéniséget nem. Ezért nem is érdemes... mert úgyis értéktelen marad...