kedd, május 09, 2006

Ha kedd, akkor.....

még mindig várakozás. Egyre inkább az a meggyőződésem, hogy Nyuszó megvárja, hogy otthon legyek és hogy kicsit nyugisabb legyen a helyzet. Ebben azért is reménykedem elég intenzíven, mert Xxel közölte, ő bizony nem igazán tud együtt szülni Nyuszóval, fogalma sincs, mit és hogyan kell csinálnia adott esetben. Végülis ebben van némi igazságtartalom, mert eddig nem igazán kívánt ismerkedni a szülés rejtelmeivel, mondván majd én. Remélem, a nagy számok törvénye most is beigazolódik és megvár Nyuszó a nagy eseménnyel.:-) Hogy Topaze-ról ne is beszéljek!
Ma folytatják a munkások a munkát, ami azért jó, mert előbb-utübb csak befejezik, ha ebben a tempóban haladnak. A lepényhal elsőre, a reményhal meg utoljára!:-) Fő az optimizmus.
Ebből következően, ha lesz egy lány a J-teamben akkor Jasmine lesz, a tipok kívánságára, de mondjuk jobban örülnék most négy fiúnak. bár akkor meg bajban lennék, mert több, nekem tetsző J-s lánynevem van. Mindenképpen valami angolszász, indián vagy ehhez hasonló nevet szeretnék, tehát a Heartbreaker Jolán nem igazán nyerő , de a Jenő sem. A Béla sem állja meg helyét második keresztnévként:)
Két nevet szerettem volna nagyon, méganno, de nem lehetett belőle semmi: Aisha és Harrison Ford. Az A-alomban csupa fiú született, a H-ban meg csupa lány. Pech? Esetleg Karma? Bocsi, kis K-val, mert a naggyal íródó egy Topaze-lány név lesz, már ha lesz lány:)
Valamivel jobb a kedvem, bár ma is haavzódás lesz a melóhelyemen, de próbálok optimistább lenni meg energiateli. Ha nem sikerül, nem az én hibám.
viszont este mindenki hagyott aludni. indy is csak három perccel az óracsörgés előtt nyalt fel. imádom azt a macskát. Szuszmók és Jack után vele a legmélyebb és legszorosabb a kötődésem. Ezzel vissza is él. Nem is akárhogy.
Kíváncsi vagyok, mit mond majd Xxel, ha hívom bentről 11 felé.
Most várunk.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Mindenki egy csapásra élénk és vidám lesz, ha megérik a várakozás gyümölcse... Mi már annak idején a kiírás után jártunk magzatvízvizsgálatra 2 naponta...:))