kedd, május 30, 2006

Életzajlás:-)

Zajlik az élet. Topaze a tejelapadás és a kicsik elvezstése után el kezdett tüzelni, s a nagy Juppi macho bizony rámozdulna, ha hagynánk, de nem hagyjuk. Továbbra is Nyuszóval meg a kicsikkel osztozik a hálószobán és csak felügyelettel élhet társadalmi életet. Azt hiszem, a jövő héten visszük ivaratlanítani, mikorra már abbahagyta a tüzelést. Gyönyörű lett a szülés után, hatalmas a bundája, de még mindig szomorú kicsit. Viszont hajnalban járt bent a Nyuszó-kicsik szülődobozában és megmosdatta őket.....
Zajlik az élet. A J-kicsik egyre macskásabbak és egyre huncutabbul szemlélik a világot, s egyre gyakrabban ütköznek a kalandozás sorn a szülődoboz falába, akkor szépen megfordulnak és másfelé folytatják az útjukat. De a végső konklúzió mindig egy és ugyanaz: még mindig kupacban, egymás hegyén-hátán érzik jól magukat. Néha azt sem tudom, melyik macsek hol kezdődik és hol végződik, annyira összekuszálódnak. A legnagyobb nmacika majd 40 deka, pedig csak holnap lesznek három hetesek:-)
Zajlik az élet. A sors van, hol elvesz, van, hol ad. Egyre biztosabbá válik, bár persze még bármi történhet, hogy László-nap környékén megszületik az L-almunk:-)) Legalábbis Iris mellbimbói meglehetősen rózsaszínek, az alomban már jó ideje van "terhespisi" és a pocija is egyre gömbölyűbb. De persz, várjuk ki a végét!:-)
Én mondtam, hogy zajlik az élet:-)))

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Húha, 40 dkg-os maci, az már jelentős tényező!:)
Öten már csaknem kiteszik Haramiát...:)) (Na jó, 7 cic kéne hozzá, még...)
Drukkolok Irisnek, hogy minden rendben menjen, és legyen megint egy gyönyörű alma!

Névtelen írta...

Csak így tovább, kicsi J-k ! Hízzatok, fedezzétek fel a világot !

Irisnek én is drukkolok, hogy sikerüljön. Kiváncsi vagyok az L-gén vetekszik-e majd a H-génnel :-))))))

Névtelen írta...

Hajrá Jék!Csak így tovább!:)

Éljen,éljen!:)
Reménykedünk és bízunk Iris-(em)ben:)

Névtelen írta...

Nocsak, nocsak, mit látok! Drukkolok, hogy legyen végre egy hófehérke is :)